Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Wijnhuis Den Boer
Hoofdstraat 29
2931 CE KRIMPEN A/D LEK

Openingstijden

Ma: GESLOTEN
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 18:00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

In de zomervakantie extra sluitingsdag op dinsdag 30 juli, 6, 13 en 20 augustus

Wijnhuis den Boer úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Wijn-spijs combinatie kabeljauw met een heerlijk glas Château Malène Bordeaux Blanc!

30 november 2021

Wijn-spijs combinatie kabeljauw met een heerlijk glas Château Malène Bordeaux Blanc!

Kabeljauw met Château Malène Bordeaux Blanc - úw topSlijter wk 1.2.3 (1)

Kabeljauw is een magere vis en komt nog beter tot smaak wanneer u deze serveert met een fruitige en zachte witte wijn zoals Château Malène Bordeaux Blanc.

Ingrediënten

  • Kabeljauw
  • Pasta
  • Serrano ham
  • Basilicum
  • Peper en zout
  • Azijn
  • Mosterd
  • Suiker (zoetstof)
  • Knoflook
  • Crème fraîche
  • Trostomaatjes

Voorbereiding van het gerecht:

·        Verwarm de oven voor op 200 C
·        Kook de pasta
·        Vet de ovenschaal alvast in

Bereiding van het gerecht:

 

·        Kruid de vis met een snufje peper en zout
·        Rol om de vis een plakje Serrano ham
·        Leg de vis in een ingevette ovenschaal en plaats deze circa 8 minuten in de oven
·        Snijd de trostomaatjes in tweeën

 

Bereiding van de saus:

Meng de basilicum met azijn, mosterd, suiker (zoetstof) en pers een teentje knoflook erboven uit. Roer de crème fraîche er dan bij.

Haal de ovenschaal uit de oven (eventuele overtollig vocht afgieten). Voeg de in tweeën gesneden trostomaatjes erbij en giet de saus over de vis. Zet de schaal daarna nog 8 minuten in de oven.

 

Serveer de vis samen met de pasta en schenk een glas Château Malène Bordeaux Blanc in.

Eet smakelijk en geniet!

« Terug